Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

SIGMA představuje nový teleobjektiv 70-200mm F2,8 DG DN OS Sports

SIGMA představuje nový teleobjektiv 70-200mm F2,8 DG DN OS Sports
16. 11. 2023 | 4 minuty čtení

Výkon, spolehlivost a pohyblivost na nejvyšší úrovni - to je zbrusu nový zoom teleobjektiv SIGMA 70-200mm F2,8 DG DN OS Sports pro bajonety bezzrcadlových fotoaparátů Sony E a L-Mount. Nenechte si ujít vysokorychlostní automatické zaostřování, které využijete jak ve sportovní, tak wild-life fotografii a vytvářejte dokonale ostré snímky i v tom nejnáročnějším terénu!

SIGMA 70-200 mm f/2,8 DG DN OS Sports

SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS Sports je profesionální teleobjektiv pro bezzrcadlové fotoaparáty, který nabízí nejen vysoký optický výkon, ale také vysokorychlostní automatické zaostřování s duálním HLA (High-response Linear Actuator) a funkci optické stabilizace s korekcí až 7,5 kroků. Stejně jako všechny příbuzné objektivy s přídavkem "Sports" se tak pyšní dokonalou ostrostí i za opravdu náročných podmínek.

Společnost Sigma jej představila ve dvou variantách - pro bajonet Sony E a pro L-Mount (tedy pro bajonety Sigma, Panasonic a Leica L). 

SIGMA 70-200mm F2,8 DG DN OS Sports pro SONY E

SIGMA 70-200 mm f/2,8 DG DN OS Sports pro L-mount

 

Luxusní asférický objektiv 

Nejnovější optický design, který využívá luxusní skleněné materiály včetně 6 prvků FLD a 2 prvků SLD zvláštního skla s nízkým rozptylem, poskytuje vysoký rozlišovací výkon po celém rozsahu zoomu. Tři asférické čočky navíc zajišťují vynikající optický výkon a úspornou konstrukci i s nízkou hmotností. 

 

Dva režimy OS

Pro běžné fotografování využijete spíše režim 1, režim 2 bude pak ideální pro tvorbu panoramatických snímků motorsportu a jiných sportů. Režim 2 totiž umožňuje efektivní stabilizaci obrazu i při vertikálním nebo diagonálním pohybu fotoaparátu, bez ohledu na horizontální a vertikální orientaci. To zajistí, že pohyb objektu lze zachytit bez ztráty efektu panoramatického snímku.

 

Minimalizace dýchání zaostřování i odlesků

Objektiv byl navržen tak, aby potlačoval dýchání zaostřování. Změna úhlu pohledu způsobená posunem zaostření je tak minimalizována - u nahrávání videí tak dochází k přirozenému a plynulejšímu posunu zaostření. Nemusíte se bát ani nechtěných odlesků - ty jsou u SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS Sports vyřešeny za všech podmínek dopadajícího světla na základě nejmodernější simulační technologie. Vysoká odolnost proti protisvětlu vám tak pomůže vytvořit jasné a ostré snímky za jakýchkoliv světelných podmínek.

 

Vynikající kvalita a nízká hmotnost

SIGMA se zavazuje k vynikající kvalitě konstrukce ve všech svých objektivech. Mezi nimi SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sports, který je součástí řady Sports, nabízí nejen odolnost vůči počasí pro focení i v těch nejnáročnějších podmínkách, ale také zlepšenou kvalitu a pohyblivost díky použití špičkových materiálů založených na úsporném optickém a mechanickém designu. 

To všechno vede k podstatně menšímu a lehčímu tělu objektivu než u předchozího modelu SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports. Tělo, včetně sluneční clony, má "multimateriálovou strukturu", která optimálně uspořádá materiály, jako jsou hořčík, CFRP1 a TSC2.

Zoomovací mechanismus pak využívá vnitřní zoom. Vzhledem k tomu, že celková délka objektivu se s prováděním zoomu nemění, je snadné s objektivem manipulovat při fotografování z ruky - je vysoce stabilní i při instalaci na gimbal a odolný proti prachu a vodním kapkám.

Spolu s novým objektivem můžete pořídit také sluneční clonu.

 

VÍCE O SIGMA 70-200mm F2,8 DG DN OS Sports

 

 

 

 

SIGMA 24-70 mm f/2,8 DG DN Art pro Sony E

Sony E bajonet / full frame / Art řada, Rozsah clon: f/2,8 až f/22, 6 prvků FLD, 2 prvky SLD 3 ASPH

32 390,-
SIGMA 70-200 mm f/2,8 DG DN OS Sports pro Sony E

Zoom teleobjektiv s bajonetem pro Sony E, Zorný úhel 34,3° - 12,3° (Full frame), Poměr zvětšení 1:5,2 (ohnisko 200 mm)

43 390,-
SIGMA 16-28 mm f/2,8 DG DN Contemporary pro Sony E

Sony E bajonet / FullfFrame formát, Ohnisko 16-28 mm, clona: f/2,8 až f/22, Úhel záběru pro Full frame: 107°- 75,4°

23 990,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...